Lärarna

 Julie Yudina

Min yogapraxis började hon 2002 i Tyskland hos en lärare från Sivananda traditionen. Efter att jag flyttade till Sverige fortsatte jag min yogapraxis på K-yoga där jag sedan gick min yogalärarutbildning. Jag har deltagit på många olika typer av yogakurser och fortsätter att lära mig genom att delta i djupgående retreats för andra lärare som jag inspireras av.

I mitt vanliga liv, efter jag har doktorerat i Biologi/Farmakologi i Tyskland, forskade jag på Lunds Universitet inom cancer, astma och inflammation. Några av mina största intressen är traditionell medicin och yoga som alternativ behandlingsmetod.

 

 

 

Ann-Marie KlangAnn-Marie Klang
Hon kom i kontakt med yoga för första gången på en aktivitetsresa i Portugal. När hon kom hem från resan så provade hon sig fram i olika former av yoga och fann att yin yoga passade henne. Under 2015 utbildade hon sig till yin yoga instruktör hos Todd Grube på Raja Yoga Lund. 2018 åkte hon till Portugal igen men denna gång för att gå grundutbildningen för Global yoga.

 

 

 

Anna McPherson 

Anna McPherson föddes i sydöstra USA och är uppvuxen i både USA och Sverige. Under en resa i Asien år 2000 började hon utöva yoga. Hennes intresse för meditation och yoga växte och hon fördjupande sig genom att delta på kurser vid Skandinavisk Yoga och Meditationsskola. 2003 deltog Anna på tremånaderskursen vid Håå Kursgård och började därefter sin yogalärarutbildning. Under drygt 3 år utbildades Anna av Swami Janakananda och de andra seniorlärarna vid Skandinavisk Yoga och Meditationsskola. De följande 4 åren fortsatte Anna sin fördjupning under vägledning av huvudlärarna på k-yoga, Robert Nilsson och Omkarananda samt av Satyanada Yoga Sverige ledd av Swami Omananda, Gopala och Sadhana Mala. Under grundutbildningen var Anna med och startade k-yoga i Malmö och Lund.
För närvarande undervisar Anna i Lund samt på yogaretreat i Skåne och utomlands. Hon fortsätter att lära sig genom att delta i retreat för andra lärare som hon inspireras av och genom perioder av stillhet.