Home » Kurser » Fördjupningskurs i Yoga & Pranayama
 • Fördjupningskurs i Yoga & Pranayama

   

  Helgkurs den 29 – 30 oktober

  lördag 9.00 – 13.00
  söndag 9.00 – 13.00
  Plats: Bruksgatan 11, Eslöv

  Pris: 790 kr.

  Vill du lära dig mer om andningen?
  Hur andning och mentala tillstånd är sammanlänkade?
  Hur andningen påverkar din kropp och ditt sinne?
  Vill du fördjupa dig i ditt utövande i pranayama?

  Då är denna kurs något för dig.

  Kursen ledds av Julie Yudina och Anna McPherson. Julie är yogalärare och forskare inom biologi och farmakologi. Hon har bl.a. undervisat läkarstudenter i respiration. Hon driver satyayoga.se i Lund. Anna har undervisat i yoga på fulltid sedan 2003. Hon har en gedigen utbildning inom Satyananda traditionen och är utbildad ayurvedisk hälsorådigvare. Anna håller retreat i Sverige, Spanien och Indien, yoga-retreat.se

   
  I kursen ingår asana som är gynnsamma för andningen, andningsövningar för avslappning, mental klarhet och balans, djupavspänningen Yoga Nidra, meditation baserad på andningsmedvetande, samt teori om anatomi och fysiologi av respiratoriska systemet.

   

  Anmälan

  För att anmäla till kursen, skicka ditt namn, adress, e-post, telefon nr samt kursnmn via vårt kontaktformulär genom att klicka HÄR

  Yoga & Pranayama 2012-12-01