Home » Kommande kurser » Hathayoga

Hathayoga

Denna Hathayoga kombineras av mjuk fysisk yoga, andningsövningar och djupavspänningen Yoga Nidra.

Under kursens gång går vi genom olika enkla, mjuka och behagliga yogaprogram för att öppna upp höften och bröstet, slappna av i muskler och i hela kroppen, förbättra din hälsa och förbereda kroppen och sinnet för mer avancerade asanas och meditation. Du, som har gjort yoga länge, kan upptäcka mer djupgående och balanserade effekt av våra yogaprogram.
Rörelser utförs med mycket uppmärksamhet och medvetenhet. Dessa kan, förutom att bidra till en starkare och stabilare kropp, hjälpa till i frigörandet av stress och spänningar samt ge ökad rörlighet i lederna. Många rörelser kan även ha en påverkan på nervsystem, blodcirkulation och matsmältning.

Effekten av ett yogaprogram förstärks med andningsövningar – Pranayamas. Dessa påverkar vår energi, ökar medvetenhet, hjälper till i frigörandet av stress och spänningar.

Yoga Nidra, en särskild djupavspänning på ca 20min, som ger den återhämtning som vi så ofta saknar och behöver.

Kursen är öppen för alla som vill ha en mjuk start i sin yogaträning och är särskilt bra för dig som känner dig lite svag och stel efter sjukdom eller skada samt för äldre personer. Kursen kan vara som en förberedelse för Grundkurs.

Lärare Julie

Andras upplevelser:

”Efter jag har börjat med yoga behöver jag ingen massage”
Annelie

”Jag ska aldrig lämna den kursen!”
Ingrid

”Jag har provat många olika typer av yogan, men just den passar mig bäst, men många varierande rörelser och det känns så skönt i kroppen!”
Maria

Låter det intressant?

Aktuella kurser

Läs mer om våra kurser, lediga platser mm här