Home » Kommande kurser » Yoga mellansteg

Yoga mellansteg


Den här kursen är för dig som har deltagit i 2-3 Grundkurser hos mig eller en annan Satyananda yogalärare och vill fortsätta med nästa nivå. Du känner dig bekväm med båda Solhälsningen, Nadi Shodana (växelandning), och med de övningar som vi har gjort under grundkursen.

På Mellansteg ska vi göra många av de samma rörelser med djupare fokus på andetag, samt prova nya övningar, inklusive klassiska ställningar. Du kommer utveckla din pranayama teknik (andningsövningar) och lära nya övningar även här. Varje lektion avslutas med Yoga Nidra och ibland fördjupar vi oss vidare med en kort meditation.

Lärare Julie Yudina

Andras upplevelser:

”Jag känner mig mer och mer medveten med varje klass”
Katarina

”Dagen med yogakurs är min basta dag, den enda dagen nar jag inte känner mig stressad.”
Sara

”Att börja med Yoga var ganska själv klart för mig på grund av att jag i min ålder
jag började lite stel i kroppen samt att balanssinnet kanske inte var den bästa heller, även om jag motionerade regelbundet tillika mediterade dagligen.
Efter nu att gått något år hos Julie i hennes klasser, så har min kropp och sinne blivit mycket yngre och smidigare. Att gå till Julies yogaklass en gång i veckan är för mig ett måste, jag är fast i yogan.
Att Julie dessutom kombinerar fysiska och meditativa övningar för en holistisk helhet för både kropp och sinne är ovärderligt.
Tack Julie, för att du varit ett stöd och fört in yogan i mitt liv.”
Janne

Låter det intressant?

Kurser i Kävlinge och Eslöv:

Läs mer om mina aktuella kurser, plats och pris