Home » Djupgående terapier

Djupgående terapier

– Emotionell och fysisk Resa – är lite mer djupgående metoder

En liten förklaring:
Vi bär alla en ryggsäck med oss, där vi samlar olika sten, stora och små, från vår barndom och från nya trauman, från alla sår som vi har fått i livet. Med tiden blir vår ryggsäck tyngre och tyngre och det blir svårare och svårare att gå vidare.

På min terapi har du möjlighet att släppa de flesta av dina stenar och din ryggsäck blir mycket lättare. Du gör nya steg till friare och gladare liv, utan gamla rädslor och oror som begränsar dig, så att du kan börja välja för dig själv och skapa det livet som du drömmer om.

Terapier är baserade på yogisk kunskap och vi jobbar mycket med energi och medvetenhet.
I alla metoder har vi väldigt tillåtande attityd utan något dömande eller värderingar, jag ger dig inga tips eller råd, men hjälper med frågor att hitta dina egna svar som passar just för dig.

Under Emotionell och fysisk Resa kommer du i kontakt med ditt undermedvetna och hittar en väg till din inre kraft och visdom. Du banar väg till din djupa läkningskraft, som vi alla har inom oss. Den läkande processen som påbörjas under Resan fortsätter sen helt i sig själv efter du lämnar rummet utan att du behöver göra något mer.

För Resan är det bäst att träffas. Under behandlingen ligger du bekvämt med kläderna på.
Resan tar ca 2tim och kan vara lite längre.

Vem passar terapin:
– För dig, som har några gamla emotionella problem som du vill lösa upp
– Om du känner att du har fastnat i livet och vill hitta nya möjligheter
– Eller om du är bara nyfiken på att undersöka din inre värld

Läs mer om utbildningen som jag gick.

Undrar du om något mer, bara hör av dig!

Min egen upplevelse:

”Jag har lite svårt att beskriva vad Resan innebär. Kort sagt det är en guidad resa till sitt undermedvetande. Man kommer i kontakt med undermedvetande för att undersöka ett gammalt problem eller någon känsla som sitter kvar, och sen är det undermedvetande som bestämmer vad som är viktigt att lösa upp just nu. Jag kan säga att för mig hade den ganska djupgående effekt och livet fortsätter förändras även nu, en månad efter :)”

Andras upplevelser:

”Den var extremt följsam, intuitiv (alltså), och stundtals kunde jag inte känna några smärtor i mina vanliga ställen i kroppen. Nu vet jag mer att det finns mycket jag kan vara för att förändra de stagnerade energierna i min kropp!
Om någon vill testa hennes metod men vill veta mer (t.ex. innan ni kontaktar Julie) så är ni välkomna att höra av er till mig så kan jag ge min syn på hur det var för mig.”
Jesper Nilsson

”En fantastiskt befriande känslomässig upplevelse med en lugn, professionell och duktig guide som läker både själ och hjärta!”
Maria

”En guidning i mitt inre, fick stöd att leta upp mina känslor och bearbeta dem. Det var en känslomässig resa och väldigt uttömmande men fantastisk. Tack Julie!”
Sofia