Home » Kommande kurser » Yoga för en glad rygg

Yoga för en glad rygg


De flesta av oss får någon gång under livet besvär med ryggen. Ryggproblem kan komma från olika orsaker som till exempel en skada, dålig hållning, svaga muskler, stress, trauma, monotona rörelsemönster osv. Ofta lägger vi märke till ryggen när det är något fel på den. Men allra bäst är det förstås att förebygga ryggproblem, och det kan man göra genom en regelbunden yogapraxis.

På Yoga för ryggen får du en serie övningar som stärker rygg- och magmuskler och även tränar smidighet och flexibilitet. Vi jobbar med båda över- och underkroppen, höften och nacken. Du övar alltid på din egen nivå, med anpassningar för just din kropp. Under kursen får du tips om vad du kan göra för att förbättra din hållning och hur du kan röra dig i vardagen för att förebygga ryggproblem. I slutet av kursen får du ett program med övningar som du kan fortsätta med på egen hand.
Kursen passar både dig som har ryggproblem och även dig som vill behålla din rygg frisk och flexibel.

Lärare Julie Yudina

Andras upplevelser:

”Får en mjukare kropp, smärta i min kropp är obetydlig mot vad det varit. Avslappnande, medvetenheten om sin kropp som man inte tidigare tänkte eller kände. Helt enkelt det bästa för mig.”
Carina Gustafssong

”Gå denna kurs om du har ryggproblem eller vill förebygga dem och stärka din rygg! Även en bra introduktion om du inte yogat nåt förut!”
Anna Larsson

”Din Yoga med fokus på rygg och avslappning fungerar så fint på mig. Alla mina problemområden, rygg, svank, nacke och höfter blir så fint genomkörda och jag känner en genomströmning av värme genom kroppen efteråt som är så skön.”
Helena

Låter det intressant?

Kurser i Kävlinge och Eslöv:

Läs mer om mina aktuella kurser, plats och pris