Home » Emotionell terapi

Emotionell terapi

Emotionell terapi eller samtalsterapi med inriktning mot känslohantering.

Hur många gånger önskade vi att bli hörda och inte dömda?

1. Det första du får är detta – väldigt tillåtande attityd utan något dömande eller värderingar, möjlighet att prata ut allt du behöver. Det finns inga ”dåliga” eller ”fel” tankar eller känslor!

2. Sen vägleder jag dig intuitivt med hjälp av frågor för att hitta dina egna svar som passar just för dig. Jag ger dig inga tips eller råd ?

3. Vi övar på att lyssna inåt. Det är egentligen fullt naturligt, men eftersom vi sällan får lära oss att göra det kan det helt enkelt krävas övning. Du kan kombinera samtalsterapi med yogalektioner där vi lär oss att lyssna på vår inre röst.
Vad är det som fungerar just för dig?
Vad är det din kropp älskar?
Vad är det din själ längtar efter?

Att lita på dig själv… Hur ofta följer vi våra gamla vanor och andras förslag utan att hinna tänka och känna efter? – Under samtalsterapi hittar du tillbaka till din inre röst som alltid vet vad som är bäst just för dig i den här stunden.

4. Välj för dig
Att välja det som verkligen funkar för sig själv innebär ofta att röra sig utanför sin comfort zone. Det i sin tur väcker ofta mycket tankar och känslor. I samtalsterapin kan du få hjälp att hantera detta och välja för dig ändå.

Terapin är baserat på yogisk kunskap och vi jobbar mycket med energi och medvetenhet.
Samtalsterapi går bra på telefonen, och tar ca 1 timme.

P.S. Texten är inspirerad av min klasskompis – Hanna Sandslätt. En magisk varelse och en helt fantastisk samtalsterapeut. Och du kan också välja henne ?

Läs mer om den utbildning som jag har gått på.

Undrar du om något mer, bara hör av dig!

Andras upplevelser:

”Du är en fantastisk samtalsterapeut, Julie! ♥️”
Camilla