Home » Kurser » Helgkurs, Yoga för Par
 • Helgkurs, Yoga för Par

   

  Lördagen den 24 november 2018

  Tid: 10.00 – 17.00
  12.30-14.30 – en paus för lunch och promenad

  Plats: Kävlinge Scoutstuga, Fabriksgatan 15
  Pris: 410kr per person.
  Anmäl dig innan 24 oktober och få 10% rabatt! – 4 platser kvar!

  Helgkursen hålls i en scoutstuga som ligger i ett vackert naturområde, där ni kan koppla av, ta en paus från vardagen och njuta av lugnet.

  Yoga för par är egentligen mer ett sätt att yoga än en specifik stil. Om du har varit på mina yogaklasser, så vet du ungefär vad vi ska göra, men nu får du utöva yoga tillsammans med någon annan.

  Inom yoga lär vi mycket om att vara medveten om sig själv, sin kropp, sina känslor och tankar. Men hur är det med de andra? Hur ofta har vi tid att bara sitta och titta i varannans ögon. Det händer i början av relationer, men senare, blir vi mer och mer upptagna av vardagliga saker och problem… ofta märker vi även inte när relationer försvinner.

  Genom att utöva Yoga för Par får vi dels beröring, som är livsviktig för oss men som blivit en bristvara i vårt samhälle, dels bygger vi upp tillit till andra och dels fördjupas vår yogapraktik. Den fysiska support du får av en partner ger ett starkt stöd till, och fördjupning av dina positioner, samt ger närhet och kan hjälpa er relation att utvecklas.

  Yoga för par är en stund för dig själv och din partner (släkt eller kompis), där ni fördjupar eller på ny kan lära känna varandra, blir mer medvetna om vad som händer i varandras värld och skapa bättre förståelse.

  Vem passar Yoga för Par?
  • för partners
  • föräldrar som vill etablera bättre kontakt med sina vuxna barn, samt ha någon aktivitet tillsammans
  • vänner, syskon och alla de du vill ha bättre kommunikation med.

  Kursnivå
  Det krävs inga förkunskaper för att delta på helgkursen. Kursen är bra för både nybörjare och fortsättare, och det går bra om en av er har stor erfarenhet från t.ex. mina kurser medan den andra är helt ny i yoga.

  Kursen ledds av mig, Julie Yudina.
  Jag är yogalärare och forskare inom biologi och farmakologi. Jag fick min yogaläraretbildning på Klassisk Yoga och Meditation i Malmö/Lund och går på vidareutbildning i meditation på Ananda Mandala. Jag undervisar yoga och meditation i Lund, Kävlinge och Eslöv via sin egen yogaskola Yoga för hälsa.

  Anmälan

2 Responsesso far.

 1. Hej!

  Jag anmäler mig och min fru, Frida Carlsson till kursen.

  mvh

  Daniel